2Me är SBA BABY´s eget varumärke. Noga uttänkt genom lång erfarenhet.

Under 2Me varumärket så finns det flera olika produkter. Som ex Babysitter, Lek/Gå stolar, Hoppgungor, Paraplysulkys, Barnvagnar, Skötväskor, Åkpåsar, Sängar, Matstolar, Bilstolar med mera. 2Me varumärket utvecklas regelbundet.

Målsättningen med samtliga 2Me produkter är att det skall ge föräldrar god valuta i förhållande till priset. Med högsta säkerhet och bekvämlighet för barnet samt lätta att hantera för vuxna. Samtliga 2Me produkter är testade och godkända enligt gällande internationella säkerhets standards.

2Me produkter tillverkas på utvalda fabriker i samråd med SBA BABY´s ledning/produkt team.

SBA BABY:s team som arbetar med 2Me produkter har lång erfarenhet att utveckla egna produkter på utvalda fabriker. SBA BABY´s team för detta arbete har mycket lång erfarenhet och hög kunskap.

SBA BABY har ett tätt samarbete med ett internationellt team med lång erfarenhet av tillverkning. Detta team är sedan med under tillverkning av detaljer till färdig produkt samt ser även till att varje 2Me produkt tillverkas exakt på det sätt som är bestämt.

SBA  BABY:s målsättning med 2Me produkter att den skall ge högsta säkerhet, trygghet och bekvämlighet för barnet.

 

Allmän info om tillverkning av produkter i detta varumärke.

2Me är Scandinavian Baby Alliance, (nedan SBA BABY) eget varumärke. Målet med dessa produkter är att erbjuda produkter i hög kvalité till rimliga priser. Givetvis så fyller samtliga 2Me produkter gällande krav kring säkerhet och funktion enligt aktuella internationella normer. Nedan följer beskrivning kring vissa delar av detta arbete.

2Me tillverkas av utvalda fabriker framför allt i Asien. Fabriker är utvalda så att de skall kunna tillverka enligt de normer som är uppsatta av SBA BABY ägare/ledning. Detta gäller bl.a. annat detta.

1. Samtliga 2Me  produkter fyller alla gällande Internationella samt Svenska säkerhets normer. Detta innebär att samtliga produkter är testade samt godkända efter senaste samt aktuella Europa normer. Aktuella test rapporter som visar att produkten är testad efter gällande standard görs innan en produkt börjar marknadsföras av SBA BABY. På vissa produkter så tillverkar vi utöver eller bättre än vad standard kräver. Viktig del i detta arbete är att förpackningar och manualer är korrekta.

2. Olika material som används vid produktion, textiler, plaster, gummi, metaller, färger, m.m. måste fylla internationella kemiska normer och får inte innehålla kemikalier eller andra ämnen som anses farliga för barn.

3. Fabriker besöks samt inspekteras av SBA BABY inköps ansvariga regelbundet. Detta sker som regel 2-4 ggr per år. I dessa inspektioner så kontrolleras bl.a. tillverkning samt att lokaler är lämpliga och fyller god arbetsmiljö för personal.  Samt att inget barn arbete utförs på fabriker där SBA BABY producerar produkter.

Från England kommer Clair De Lune som tillverkar vackra Moseskorgar i rotting med vacker bäddutrustning i olika designer. Till Moseskorgarna finns stativ i olika utförande. Detta tillsammans ger en mycket vacker, skön sovplats för babyn.

Intelligent Potty kommer från Belgien. Företaget tillverkar en helt unik Pottstol. Produkten har en unik egenskap. I botten på Intelligent Pottstol så finns en inspelningsmodul där förälder spelar in sitt eget beröm till barnet . När barnet har kissat i pottstolen så kommer förälderns “beröm” att spelas upp automatiskt.  Tester har visat att detta kan göra att barnet blir torrare snabbare.

 

Silver Cross startade sin tillverkning av barnvagnar 1877 i England och är med detta världens äldsta barnvagnsmärke och även det mest kända varumärket internationellt sett. Silver Cross löfte är: THE BEST START IN LIFE. 

Sedan starten så har miljontals barn, världen över, åkt i Silver Cross vagnar. Många kända kungligheter som King George VI, Queen Elizabeth II, Prince Charles har åkt i Silver Cross. Även blivande kungen i England åkte för kort tid sedan Silver Cross Elegance körd av Prinsessan Kate.

Silver Cross tillverkar fortfarande klassiska barnvagnar som Balmoral samt Kensington på gammalt sätt i England. Detta är hantverk  dessa vagnar är otrolígt vackra och ligger i den övre prisklassen. Dessa vagnar betecknar många som barnvagnens Rolls Royce. Dessa klassiska vagnar finns även i dockvagns modeller. 

Sedan ett antal år så drivs/ägs Silver Cross av en privat familj från England. Denna familj har satsat hårt på att även bygga upp ett mycket modernt sortiment av Silver Cross produkter. 

Alla med målsättningen, högsta kvalité samt tilltalande design. Hos Silver Cross så finns idag vagnar från paraplysulky Jet upp till Balmoral. I Norden så har Wave med sitt moderna utseende fått stor efterfrågan sedan ett par år. Reflex som är världens första bäddbara sulky kom 2014 är avsedd från nyfödd upp till 25 kg.  Silver Cross Jet är enda paraplysulkyn som får tas med som handbagage på de flesta internationella flygbolag.

Silver Cross har även utvecklat Simplicity Babyskydd samt SimpliFix ISOFIX bas samt även en serie mycket vackra barnsängar, skötbord, barn garderober.

Silver Cross finns idag i ca 50 länder. I Norden så är SBA BABY ensam distributör av Silver Cross vilket vi är mycket stolta och glada för. Vårt Svenska slogan för Silver Cross är. FÖR DIG SOM SÖKER DET BÄSTA. 

Vill ni veta mer om Silver Cross så står vi gärna till tjänst.

Thermobaby är en tillverkare från Frankrike som är mycket duktiga på badprodukter i plast. Samt även på babykostvärmare, nappflaskor i glas med mera. Alla Thermobabyprodukter är väl designade, håller mycket hög kvalité samt har en attraktiv prisbild. Se alla Thermobabys produkter som vi saluför under Äta och Sköta.

Hej världen, Miniland är här för att berätta för dig:
Vi följer varje barn från det ögonblick de öppnar sina ögon. Varje barn är en galax som skiner med sitt eget ljus.

Att vårda och undervisa barn betyder inte att vi skyddar eller indoktrinerar dem: det betyder att beundra och ansluta sig till dem för att låta barnens talang flöda. Miniland är ett varumärke som är dedikerat till familjer för att skapa meningsfulla stunder.

Minilands vision är: 
Växa tillsammans och njuta av livet, så varje barn kan växa med sitt eget ljus.