2Me är SBA BABY´s eget varumärke. Noga uttänkt genom lång erfarenhet.

2Me varumärket står för hög kvalité i kombination med en god prisbild. 2Me finns i olika produkter som babysitter, lek/gå stolar, hoppgungor, paraplysulkys, barnvagnar, skötväskor, åkpåsar, sängar, matstolar, bilstolar med mera. 

Målsättningen med samtliga 2Me produkter är att det skall ge föräldrar en bra produkt i förhållande till priset. Med högsta säkerhet och bekvämlighet för barnet samt lätta att hantera för föräldrar. 2Me produkter är testade och godkända enligt gällande internationella säkerhets  normer.

2Me produkter tillverkas på utvalda fabriker i samråd med SBA BABY´s produkt team.

SBA BABY:s team som arbetar med 2Me produkter har lång erfarenhet att utveckla egna produkter på utvalda fabriker. SBA BABY har ett tätt samarbete med ett internationellt team med lång erfarenhet av tillverkning. Detta team är med under tillverkningen från detaljer till färdig produkt, och ansvarar för att 2Me produkter tillverkas exakt på det sätt som är bestämt.

SBA  BABY:s målsättning med 2Me produkter att det skall ge högsta säkerhet, trygghet och bekvämlighet för barnet samt för dess föräldrar

Info om tillverkning av produkter i detta varumärke.

Målsättning  med 2Me är att erbjuda produkter i hög kvalité till rimliga priser. Samtliga 2Me produkter fyller gällande krav kring säkerhet och funktion enligt aktuella internationella normer. Nedan följer beskrivning kring vissa delar av detta arbete.

2Me tillverkas av utvalda fabriker framför allt i Asien. Fabriker är utvalda så att de skall kunna tillverka enligt de normer som är uppsatta av SBA BABY ledning. Detta gäller bl.a. annat detta.

1. Samtliga 2Me  produkter skall uppfylla gällande Internationella säkerhets normer. Detta innebär att samtliga produkter är testade samt godkända efter senaste normer. Tester görs på respektive produkt efter gällande standard innan den börjar säljas.Viktigt i detta arbete är att förpackningar och manualer är korrekta.

2. Olika material som används vid produktion, textiler, plaster, gummi, metaller, färger, m.m.fyller internationella kemiska normer och får inte innehålla kemikalier eller andra ämnen som anses farliga för barn.

3. Fabriker besöks samt inspekteras av SBA BABY personal regelbundet. Detta sker som regel 2 ggr per år. I dessa inspektioner så kontrolleras bl.a. tillverkning samt att lokaler är lämpliga och fyller god arbetsmiljö för personal. Samt att inget barn arbete utförs på fabriker där SBA BABY producerar produkter.

Denna sida och info är under om bearbetning..

Silver Cross startade sin tillverkning av barnvagnar 1877 i England och är med detta världens äldsta barnvagnsmärke och även det mest kända varumärket internationellt sett. Silver Cross löfte är: THE BEST START IN LIFE. 

Sedan starten så har miljontals barn, världen över, åkt i Silver Cross vagnar. Många kända kungligheter som King George VI, Queen Elizabeth II, Prince Charles har åkt i Silver Cross. Även blivande kungen i England åkte för kort tid sedan Silver Cross Elegance körd av Prinsessan Kate.

Silver Cross tillverkar fortfarande klassiska barnvagnar som Balmoral samt Kensington på gammalt sätt i England. Detta är hantverk  dessa vagnar är otrolígt vackra och ligger i den övre prisklassen. Dessa vagnar betecknar många som barnvagnens Rolls Royce. Dessa klassiska vagnar finns även i dockvagns modeller. 

Sedan ett antal år så drivs/ägs Silver Cross av en privat familj från England. Denna familj har satsat hårt på att även bygga upp ett mycket modernt sortiment av Silver Cross produkter. 

Alla med målsättningen, högsta kvalité samt tilltalande design. Hos Silver Cross så finns idag vagnar från paraplysulky Jet upp till Balmoral. I Norden så har Wave med sitt moderna utseende fått stor efterfrågan sedan ett par år. Reflex som är världens första bäddbara sulky kom 2014 är avsedd från nyfödd upp till 25 kg.  Silver Cross Jet är enda paraplysulkyn som får tas med som handbagage på de flesta internationella flygbolag.

Silver Cross har även utvecklat Simplicity Babyskydd samt SimpliFix ISOFIX bas samt även en serie mycket vackra barnsängar, skötbord, barn garderober.

Silver Cross finns idag i ca 50 länder. I Norden så är SBA BABY ensam distributör av Silver Cross vilket vi är mycket stolta och glada för. Vårt Svenska slogan för Silver Cross är. FÖR DIG SOM SÖKER DET BÄSTA. 

Vill ni veta mer om Silver Cross så står vi gärna till tjänst.

Titta gärna in på vår skandinaviska sida på Facebook.

Thermobaby är en tillverkare från Frankrike som är mycket duktiga på badprodukter i plast. Samt även på babykostvärmare, nappflaskor i glas med mera. Alla Thermobabyprodukter är väl designade, håller mycket hög kvalité samt har en attraktiv prisbild. Se alla Thermobabys produkter som vi saluför under Äta och Sköta.

Miniland är ett bolag från Spanien och som har lång erfarenhet att tillverka babyprodukter. Hos Miniland finns ett brett urval av babyprodukter inom olika områden. Som elektroniska barnvakter, äta, vårda samt skötselprodukter, febertermometrar i olika utförande och även badtermometer. Luftfuktare samt olika varianter av nattlampor finns även att finna från Miniland. Samtliga Miniland produkter är testade samt fyller alla gällande säkerhets normer.