2Me

2Me är ett väl inarbetat varumärke, speciellt framtagen av SBA BABY internationella produkt team. Detta team har lång erfarenhet av tillverka produkter i egen regi.
Målsättning med 2Me produkter är att erbjuda högsta kvalité och säkerhet till en attraktiv prisbild. Vårt sätt att ta fram 2Me produkter följer detta mönster.

2Me produkter tillverkas av välkända fabriker i tätt samarbete med SBA BABY internationella team. Vi har inga mellanhänder i denna tillverkning och kan med detta erbjuda, testade samt godkända produkter enligt gällande EU godkända testnormer. Även kemikalier, som plast, färg med mera testas så de inte innehåller skadliga ämnen.
SBA BABY internationella produkt team besöker regelbundet dessa fabriker för kontroll att tillverkning sker på korrekt sätt samt att arbetsmiljö är godkänd och att inget barnarbete sker på dessa fabriker.
2Me produkter målsättning är att erbjuda babyprodukter i god kvalité till ett rätt pris.

2Me är ett väl inarbetat varumärke, speciellt framtagen av SBA BABY internationella produkt team. Detta team har lång erfarenhet av tillverka produkter i egen regi. Målsättning med 2Me produkter är att erbjuda högsta kvalité och säkerhet till en attraktiv prisbild. Vårt sätt att ta fram 2Me produkter följer detta mönster. 2Me produkter tillverkas av välkända fabriker i tätt samarbete med SBA BABY internationella team. Vi har inga mellanhänder i denna tillverkning och kan med detta erbjuda, testade samt godkända produkter enligt gällande EU godkända testnormer. Även kemikalier, som plast, färg med mera testas så de inte innehåller skadliga ämnen. SBA BABY internationella produkt team besöker regelbundet dessa fabriker för kontroll att tillverkning sker på korrekt sätt samt att arbetsmiljö är godkänd och att inget barnarbete sker på dessa fabriker. 2Me produkter målsättning är att erbjuda babyprodukter i god kvalité till ett rätt pris.

Visar 1–9 av 35 resultat