Scandinavian Baby Alliance

Scandinavian Baby Alliance, nedan SBA BABY började sin verksamhet 2010. Målet var och är att bygga upp en tillverkning av egna babyprodukter från nyfödd upp till ca 3 år. Tillsammans med detta ha en god fungerande grossist- verksamhet av babyprodukter från utvalda och internationellt kända varumärken.

SBA BABY vänder sig till butiker i norden som arbetar med babyprodukter på ett seriöst och kunnigt sätt.

En av bolagets grundare/ägare, Bo-Inge Ohlsson, har lång erfarenhet av att utveckla och starta upp tillverkning av babyprodukter. Bo-Inge var med och byggde upp ett brett babysortimentet hos en ledande babykedja i Sverige med start 1991. Innan dess var Bo-Inge verksam hos ett av Sveriges mest kända babyföretag i Sverige

Med dessa erfarenheter samt ett brett kontaktnät så föddes idén SBA BABY 2009.

Målet från start var att bli en god leverantör av egentillverkade produkter, utan mellanhänder,
från utvalda fabriker. Detta arbete pågår regelbundet och har varit framgångsrikt. Merparten av egentillverkade produkter finns idag under varumärket 2Me.

SBA BABY:s affärsidé är att erbjuda unika babyprodukter till babybutiker i norden. SBA BABY:s mål är även att ge god service i olika frågor samt en hög support/eftervård.

Av det skälet så har SBA BABY, som är ett privatägt bolag, samlat sin verksamhet till en ort, Gislaved i Sverige, där huvudkontor och lager är beläget i samma byggnad. Här finns även övriga funktioner samlade, produktutveckling, kundkontakt, support, ekonomi, marknadsavdelning. Detta ger slimmad verksamhet och korta beslutsvägar.

SBA BABY har sedan starten utvecklats positivt. SBA BABY har också genom sitt sätt att arbeta blivit återförsäljare för mycket välkända varumärken på nordiska marknaden. SBA BABY är mycket stolta att få representera dessa varumärken och tillsammans med 2Me skapar dessa en mix av högkvalitativa babyprodukter.

Hos SBA BABY finns varumärken som 2Me, Silver Cross, Thermobaby, Clair De Lune, Family Seat med flera. Mer info finns vår hemsida under respektive varumärken.

(Mer om detta finns under fliken Varumärken.)

 

Vill ni veta mer om oss och våra produkter?  Välkommen att kontakta oss på
info@sbababy.se eller på +46 371 770 100.

Bo-Inge Ohlsson

inge.ohlsson@sbababy.se