Översikt över Silver Cross adaptrar och kompabilitet

Översikt bilbarnsstolar

VARNING/UPPLYSNING TVÄTTBJÖRNE CLASSIC SKÖTBORD

Från senaste tillverkning av Tvättbjörne Classic skötbord så har det förekommit att de skruvar som sitter i tvålhyllan har brustit i ett fåtal fall. Vår egen kvalitetsavdelning upptäckte detta problem tidigt och vi ersatte då dessa skruvar, till en längre samt tjockare skruv i rostfri kvalité samt medpackade info i skötbordet att använda denna skruv. Innan detta fel upptäckes så har det levererats ca 25-50 st Tvättbjörne Classic skötbord som kan ha skruv av sämre kvalité.

 Så vi vill uppmana er som köpt Tvättbjörne Classic skötbord under 2019 att kontrollera dessa skruvar. Vid minsta tveksamhet om att ert skötbord kan ha skruv av felaktig kvalité så meddela oss så sänder vi nya skruvar till er. Vi ber om ursäkt för detta merarbete för er del men viktigt att ni kontrollerar ert Tvättbjörne Classic skötbord så att inga tillbud sker.

Vänligen kontakta oss på konsument@sbababy.se eller på telefon 0371-770 100 för mer info samt om ni behöver ny skruvsats. 


Bo-Inge Ohlsson SBA BABY 2019-09-11

RECENSION AV SILVER CROSS JET

Josefine som driver bloggen “Barnvagnsgalen” har recenserat Silver Cross Jet!

Recensionen kan du läsa här!

 

2Me Produkter.

Allmän info om tillverkning av produkter i detta varumärke.

2Me är Scandinavian Baby Alliance, (nedan SBA BABY) eget varumärke. Målet med dessa produkter är att erbjuda produkter i hög kvalité till rimliga priser. Givetvis så fyller samtliga 2Me produkter gällande krav kring säkerhet och funktion enligt aktuella internationella normer. Nedan följer beskrivning kring vissa delar av detta arbete.

2Me tillverkas av utvalda fabriker framför allt i Asien. Fabriker är utvalda så att de skall kunna tillverka enligt de normer som är uppsatta av SBA BABY ägare/ledning. Detta gäller bl.a. annat detta.

Samtliga 2Me  produkter fyller alla gällande Internationella samt Svenska säkerhets normer. Detta innebär att samtliga produkter är testade samt godkända efter senaste samt aktuella Europa normer. Aktuella test rapporter som visar att produkten är testad efter gällande standard görs innan en produkt börjar marknadsföras av SBA BABY. På vissa produkter så tillverkar vi utöver eller bättre än vad standard kräver. Viktig del i detta arbete är att förpackningar och manualer är korrekta.

Olika material som används vid produktion, textiler, plaster, gummi, metaller, färger, m.m. måste fylla internationella kemiska normer och får inte innehålla kemikalier eller andra ämnen som anses farliga för barn.

Fabriker besöks samt inspekteras av SBA BABY inköps ansvariga regelbundet. Detta sker som regel 2-4 ggr per år. I dessa inspektioner så kontrolleras bl.a. tillverkning samt att lokaler är lämpliga och fyller god arbetsmiljö för personal.  Samt att inget barn arbete utförs på fabriker där SBA BABY producerar produkter.

Gislaved 11 mars 2016.

Bo Inge Ohlsson/VD Scandinavian Baby Alliance


 

Prince George and Charlotte

Silver Cross barnvagnar är uppskattat av det engelska kungahuset.
Här med en Kensington. Du kan läsa mer om produkterna här

Gislaved 15 Jan 2016.

Bo Inge Ohlsson/VD Scandinavian Baby Alliance