Silver Cross Wave 2020

Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: , , Tagg:

Beskrivning

Silver Cross Wave – Nu ännu bättre!
Med lägre vikt, nya mjukare däck. Wave 2020 ger även möjlighet att köra 3 barn tack vare den nya hjulaxeln.

Silver Cross är världens äldsta barnvagns tillverkare med start 1877 i England. Silver Cross är känd som barnvagnens Rolls Royce för sin höga kvalité!

Wave är den ultimata barnvagnen för ett barn, eller två barn och nu även för tre barn. Silver Cross Wave 2020 ger totalt 30 stycken olika kombinationsmöjligheter att köra ett, två eller tre barn. I grund utförandet så är Wave utrustad för ett eller två barn, från nyfödd upp till 25 kg. Vid behov så kompletterar man Wave till sin familjs behov.

För ett barn så är Wave perfekt då den innehåller allt som behövs att köra ett barn från nyfödd upp till 25 kg. Silver Cross Wave levereras med mycket utrustning. I grundutrustningen så ingår chassi/hjul, en komplett liggkorg samt en komplett sittdel, båda med suffletter, bågar samt vindskydd. Madrass till liggdel samt dyna till sittdel ingår. Det medföljer två regnskydd, två insektsnät och mugghållare.

Silver Cross Wave har ett patenterat system (One plus One) som gör det möjligt att snabbt och smidigt ändra Wave i 30 olika kombinationer för att köra upp till tre barn samtidigt på ett säkert och bekvämt sätt. Då kan man komplettera med extra ligg– eller sittdel eller Ride On Board ståbräda. För att köra ett sittande barn i nedre läget så är det enbart tandem sittdel som passar.

Vi ger varje familj möjlighet att finna sin lösning på transport av ett, två eller tre barn. Från tvillingar eller syskon, liggande eller sittande och även tillsammans med babyskydd.

Silver Cross är kända för sin utsökta design i kombination med mycket hög kvalité. Wave är en speciell kombination av lyx och innovation designad för ge första barnet absolut bästa komfort samt säkerhet från nyfödd upp till 25 kilo. Wave har flera lyxiga detaljer som emblem, magnetknappar, dold ventilation med mera. Textiler är av högsta Oxfordkvalité.
Däck är av PU-utförande. Däcken upplevs som pumpande gummihjul, ger mjuk gång och skön komfort. Däcken behöver inte pumpas och är punkteringsfria.

Chassit är tillverkat i aluminium med låg vikt, 12 kg inkl.hjul

Liggdel: Vikt: 4,2 kg

Sittdel Vikt: 3,3 kg

Mått Wave uppfälld L 111 cm, B 60 cm. H 95-109 cm. Mått I hopfälld L 94 cm. B 60 cm. H 38 cm. Med hjul av endast H 26 cm.

Längd för madrassen i liggdelen är 70 cm. Liggdelens fulla längd är cirka 78 cm. Övriga mått på liggdel är bredd cirka 30 cm och höjd cirka 25 cm.  Sittdel innermått längd 90 cm och bredd 30 cm

Önskas två liggdelar beställs en extra liggkorg. Önskas två sittdelar beställs en extra sittdel.

NYHET! Stativ passande Wave liggdel. Med detta stativ som är tillverkat i aluminium, så fästs liggkorgen enkelt och snabbt. Bra vid övernattning eller om barnet sover/vilar på altanen eller i trädgården.

Nyhet!. Ride On Board ståbräda i borstad aluminium för barn upp till 20 kg. Fästs lätt, enkelt på bakaxel på Wave. Lätt att fälla upp då den inte används.

Se film om Wave på vår Facebook-sida!


Accessoarer:

Tandem sittdelExtra liggdelCar Seat AdaptorsStativ
Ride on Board – ståbrädaSkötväskaSovpåseParasoll

 

Mer information

Silver Cross Wave

Slate, Granite, Sable

Du gillar kanske också…