Silver Cross Spirit

Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori: Taggar: ,

Beskrivning

Silver Cross Spirit med 3 års-garanti.

Silver Cross Spirit är den perfekta barnvagnen för folk i farten eller på resa då den endast väger ca 9 kg totalt. Den är testad och godkänd från nyfödd och upp till 22 kg.

Det unika chassit har smidig enhands fällning och ställbart handtag som gör att Spirit passar kort som lång förälder. Spirit går snabbt att fälla upp eller ihop, även med sittdelen på. Spirit är extra liten hopfälld och går att parkera stående. Extra stor varukorg som rymmer babyns alla saker. Hjulen är punkteringsfria med fjädring på alla hjulen, framhjulen är snurr- samt låsbara. Sittdelen är vändbar så att barnet kan åka både framåtvänd och bakåtvänd  samt har ställbar rygg i flera lägen och med sovläge.

Lång sufflett med högsta UV skydd ger bra skydd mot solljus. Sittdelen har god ventilation i ryggen och dyna för året runt bruk medföljer. Även dyna för nyfödd, regnskydd, insektsnät samt en avtagbar frambåge ingår.

Silver Cross Spirit finns i flera snygga Silver Cross designer.

Längd: 89 cm

Bredd: 51,5 cm

Handtag höjd: 94-105 cm

Hopfälld Längd: 66 cm Bredd: 51,5 cm Höjd: 41 cm

Sitt bredd: 33,5 cm Sitt Höjd: 49 cm

Som tillbehör finns en extra mjuk, skön åkpåse vilket gör att Silver Cross Spirit fungerar bra året runt. Med carseat adapters så man även kan köra babyskydd på Spirit.

Läs gärna en full recension av Spirit här!

Mer information

Spirit

Blush, Quarry, Flint