Silver Cross Bilstol Balance

Artikelnr: SX437.00 Kategori:

Beskrivning

Silver Cross Bältestol Balance. Nyhet.

Silver Cross serie  barn i bil produkter är utvecklade för att erbjuda högsta säkerhet, unika materialval och en extra snygg Engelsk design, black diamond.  Silver Cross barn i bil produkter är utrustade med ISOFIX fästen som gör att de är lätta att montera korrekt i bilen. Som extra support så finns en app att ladda ner, med denna läser man av QR koden på bilstolen för att veta att bilsolen är monterad på korrekt ställe i din bil.

Silver Cross Balance är testad och godkänd i grupp 1/2/3 från 9-36 kg. Med högsta säkerhet för barnet gällande sidokrock skydd, SIDE IMPACT PROTECTION.

I Norden så Balance främst avsedd för Danska marknaden. Balance är utrustad med intern bälten, dessa går gömma i stolen då man vill använda bilens bälte. Balance är lätt att montera i bilen med ISOFIX fästen, Balance är även utrustad med topp bälte som gör att stolen sitter extra stadigt. Silver Cross Balance är extra skön för barnet att åka i då den har extra mycket dynor samt stoppning. Innertyger är i Bambo natur textil som ger extra god sovmiljö, med sin unika förmåga att ventilera. Ryggen är ställbar i fyra lägen, även i viloläge. Ställbart huvudstöd i nio lägen, det gör att Balance växer med barnet upp till 36 kg